• Πώς μπορώ να ξέρω ποιο προϊόν XLS Medical είναι το καταλληλότερο για εμένα;

  Το XLS MEDICAL είναι κατάλληλο για όλους όσους έχουν πλεονάζον σωματικό βάρος ή πάσχουν από παχυσαρκία. Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνον δίαιτα. Διατίθεται σε μορφή δισκίων καθώς και σε εύχρηστα φακελάκια μιας χρήσης (NEO XLS MEDICAL Direct . )

   

 • Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του XLS-Medical;

  Η κύρια δράση του είναι η μείωση της απορρόφησης του διατροφικού λίπους. Το XLS MEDICAL αλληλεπιδρά με τα λιπαρά, σχηματίζοντας ένα κολλώδες σύμπλεγμα ινών – λίπους, το οποίο λόγω του μεγάλου μεγέθους του δεν μπορεί να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο.

  Εν συνεχεία απεκκρίνεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό μέσω των φυσιολογικών κινήσεων του εντέρου.

  Λόγω της ιδιότητας του να δεσμεύει το λίπος, το XLS MEDICAL μειώνει την ταχύτητα με την οποία η τροφή απομακρύνεται από το στομάχι. Επίσης, αποτρέπει την άμεση αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, επιτρέποντάς σας έτσι να αισθάνεστε πληρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να έχετε μικρότερη επιθυμία να καταναλώσετε γλυκά.

  Εάν προσλαμβάνετε ημερησίως 500 θερμίδες λιγότερες από τη συνιστώμενη τιμή πρόσληψης και λαμβάνετε το XLS MEDICAL σύμφωνα με τις οδηγίες, θα είστε σε θέση να χάσετε περίπου 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι περιορίζοντας μόνο τις θερμίδες, μετά από 12 εβδομάδες*.

  * Αποτέλεσμα πρόσφατης διπλά-τυφλής, ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο (placebo) κλινικής μελέτης στην οποία συμμετείχαν 125 υγιείς εθελοντές.

 • Γιατί να λαμβάνω το XLS Medical, ακόμα και όταν παραλείπω κάποιο γεύμα;

  Το XLS MEDICAL έχει τριπλή δράση :

  • Δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους (το λίπος βρίσκεται παντού)
  • Μειώνει την όρεξη & εμποδίζει την απότομη αύξηση των επιπέδων σακχάρου του αίματος
  • Βελτιώνει το χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα 

  Ακόμα και εάν παραλείψετε κάποιο γεύμα, θα πρέπει να λάβετε το XLS MEDICAL , καθώς μειώνει την όρεξη, με αποτέλεσμα να αποφύγετε την κατανάλωση κάποιου σνακ μεταξύ των γευμάτων.

 • Πόσο βάρος θα χάσω;

  Ένα καλό σημείο έναρξης είναι ο υπολογισμός της συνιστώμενης πρόσληψης θερμίδων για το βάρος σας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι γυναίκες πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 2000 θερμίδες και οι άνδρες 2500.

  Εάν ημερησίως προσλαμβάνετε 500 θερμίδες λιγότερες από τη συνιστώμενη τιμή πρόσληψης και λαμβάνετε το XLS MEDICAL σύμφωνα με τις οδηγίες, θα είστε σε θέση να χάσετε περίπου 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι περιορίζοντας τις θερμίδες και μόνον, μετά από 12 εβδομάδες*.

  *Αποτέλεσμα πρόσφατης διπλά-τυφλής, ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο (placebo) κλινικής μελέτης στην οποία συμμετείχαν 125 υγιείς εθελοντές

 • Για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να λαμβάνω το XLS Medical;

  Σας συστήνουμε να λαμβάνετε το XLS MEDICAL για ένα μήνα ή και περισσότερο, αναλόγως του στόχου απώλειας βάρους που έχετε θέσει.

 • Ποια είναι τα συστατικά του XLS-Medical;

  Το XLS MEDICAL και XLS MEDICAL Direct έχουν το ίδιο κύριο συστατικό: τη Λιτραμίνη(Litramine™).
  Η ουσία Litramine είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι ένα σύμπλεγμα ινών που προέρχεται από αποξηραμένα φύλλα φραγκοσυκιάς. Είναι πλούσια σε ίνες και εν μέρει διαλυτή και αδιάλυτη. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η ουσία Litramine™ δεσμεύει το διατροφικό λίπος χωρίς να προκαλεί φαρμακολογικές αντιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. To XLS Medical , σε δισκία, περιέχει επίσης βιταμίνη Α (133,33 mcg), D (0,83 mcg) και E (1,67 mcg).

 • Ποια είναι η συνιστώμενη δόση και πότε πρέπει να τη λαμβάνω;

  XLS MEDICAL Direct :
  Λαμβάνετε 1 φακελάκι, 3 φορές ημερησίως. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου απευθείας στο στόμα σας και καταπιείτε. Δεν απαιτείται νερό. Εάν σχεδιάζετε να φάτε, το σκεύασμα πρέπει να ληφθεί μετά το γεύμα

  Για ευεργετική δράση των ινών στο χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα, συστήνουμε την κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού ημερησίως.

  Σας συστήνουμε να λαμβάνετε το XLS MEDICAL  Direct για ένα μήνα ή και περισσότερο, αναλόγως του στόχου απώλειας βάρους που έχετε θέσει. Αφού επιτύχετε τους στόχους σας, μπορείτε να συνεχίσετε τη λήψη του, XLS MEDICAL  Direct για να συντηρήσετε το βάρος σας.

   

  XLS MEDICAL :
  Λαμβάνετε δύο δισκία με νερό τρεις φορές ημερησίως. Εάν σχεδιάζετε να φάτε, τα δισκία πρέπει να λαμβάνονται μετά το γεύμα.

   

  Για ευεργετική δράση των ινών στο χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα, συστήνουμε την κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού ημερησίως.

  Σας συστήνουμε να λαμβάνετε το XLS MEDICAL για ένα μήνα ή και περισσότερο, αναλόγως του στόχου απώλειας βάρους που έχετε θέσει

   

 • Είναι τα προϊόντα XLS-Medical ασφαλή;

  Τα προϊόντα XLS MEDICAL  είναι φυσικά και με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Είναι ήπια και δεν παρεμβαίνουν στη φυσική λειτουργία του οργανισμού.

 • Έχει σχετιστεί το XLS-Medical με ανεπιθύμητες ενέργειες;

  Τα προϊόντα XLS MEDICAL είναι καλά ανεκτά και δεν έχουν συσχετιστεί με ανεπιθύμητες ενέργειες. Επειδή είναι πιστοποιημένα ως Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα Κατηγορίας IIb, έχουν ελεγχθεί εκτενώς για την ασφάλειά τους, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. 

 • Τι είναι το ιατροτεχνολογικό προϊόν και σε τι διαφέρει από τα καθιερωμένα φάρμακα;

  Ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν είναι σχεδιασμένο να δρα στο σώμα ή εντός του οργανισμού – προσωρινά ή μόνιμα. Ο κύριος στόχος του είναι η πρόληψη, διάγνωση, παρακολούθηση ή θεραπεία νοσημάτων

  Η κύρια διαφορά με τα καθιερωμένα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι ότι τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα δρουν με μηχανικό τρόπο έναντι του φαρμακολογικού. Συνεπώς, δρουν παράλληλα ή σε συνεργασία με τον οργανισμό αντί να επηρεάζουν τη χημεία των ανθρώπινων κυττάρων.

 • Είναι τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα το ίδιο αποτελεσματικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα;

  Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα δρουν απευθείας στη ρίζα του προβλήματος και στην περιοχή που αυτό εντοπίζεται. Συνεπώς μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα καθιερωμένα φάρμακα στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων.

 • Χρειάζομαι ιατρική συνταγή για το XLS-Medical;

  Όχι, δεν χρειάζεστε. Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω του διαδικτύου ή στο πλησιέστερο φαρμακείο – εφόσον ο ΔΜΣ σας είναι πάνω από 18,5.

 • Είναι κατάλληλα τα προϊόντα XLS Medical για παιδιά;

  Όχι.

  Το XLS MEDICAL είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες άνω των 18 ετών. Η χρήση του προϊόντος από εφήβους ηλικίας 12-18 ετών επαφίεται στην κρίση των επαγγελματιών υγείας.

  Εάν δεν είστε σίγουρος/η, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή άλλο επαγγελματία υγείας.

 • Επιτρέπεται το σπάσιμο ή θρυμμάτισμα των δισκίων σε μικρότερα κομμάτια εάν έχω δυσκολία στην κατάποση;

  Δυστυχώς όχι. Τα θρυμματισμένα δισκία ενδέχεται να μην δρουν το ίδιο αποτελεσματικά.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του XLS Medical και του XLS Medical Direct;

  Το XLS MEDICAL Direct είναι σε μορφή σκόνης που περιέχεται σε φακελάκι μιας χρήσης για απευθείας χορήγηση στο στόμα, χωρίς νερό,ενώ το XLS MEDICALείναι σε μορφή δισκίου. Έχουν το ίδιο ενεργό συστατικό: την ουσία Litramine. Ο μηχανισμός δράσης τους είναι ο ίδιος. Και τα δύο, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, σας βοηθούν να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος, απ’ ότι κάνοντας μόνον δίαιτα.

 • Μπορώ να συνδυάσω το XLS Medical και το XLS Medical Direct;

  Ναι, μπορείτε να λαμβάνετε και το XLS MEDICAL και το XLS MEDICAL Direct. Απλώς βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τη δοσολογία (1 φακελάκι = 2 δισκία). Για παράδειγμα: Μετά το πρωινό 2 δισκία με νερό, μετά το μεσημεριανό 1 φακελάκι (απευθείας χορήγηση, δεν απαιτείται νερό) και μετά το βραδινό 2 δισκία με ένα ποτήρι νερό. Κατά τη χρήση του XLS MEDICAL και του XLS MEDICAL  Direct σας συστήνουμε να καταναλώνετε επαρκή ποσότητα νερού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 • Μπορώ να αδειάσω το περιεχόμενο του φακελίσκου XLS Medical Direct σε κάποιο υγρό ή γιαούρτι;

  Όχι , Το περιεχόμενο του XLS MEDICAL Direct πρέπει να χορηγείται απευθείας στο στόμα, χωρίς νερό. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να πιείτε κάποιο υγρό αφού έχετε λάβει το περιεχόμενο του φακελίσκου.

  Για ευεργετική δράση των ινών στο χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα, σας προτείνουμε να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερού ημερησίως